0613760879 info@labeautica.nl

WE LOVE YOUR SKIN

Skinphilosophy is een uniek concept gebaseerd op vier pijlers:

Huidverjonging, Herstel, Anti-Oxidatie en Bescherming.

Skinphilosophy

Beauty Creator laboratories is een wereldwijde producent voor high-tech cosmeticaproducten. De voor Skinphilosophy ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

Enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid worden in deze producten verwerkt. Je vindt hierin een zeer volledig professioneel gamma, alsmede een zeer overzichtelijk en specifieke lijn voor de huidverbetering en thuisproducten.

Hieronder zie je een greep van de skinphilosophy producten die ik gebruik met verdere uitleg over de werkstoffen

Werkstoffen

Volgens Skinphilosophy is het van belang om een huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies, zodat de huidcellen optimaal kunnen presteren en weer optimaal kunnen gaan functioneren. Bij Skinphilosophy wordt dus gedacht op celniveau en dit is van wezenlijk belang om een huid goed te kunnen begrijpen.

Door onze huid werkstoffen aan te bieden (in de vorm van o.a. werkstofcomplexen en verzorgingscrèmes) die door onze huidcellen kunnen worden ‘herkend’ en dan ook daadwerkelijk kunnen worden opgenomen, zal deze na korte tijd reeds een aanzienlijke verbetering te zien geven.